Meridyen Derneği, “insana yatırım” vizyonuyla yaptığı çalışmalara bir yenisini daha ekledi.

Kurulduğu günden bu yana, nitelikli insan yetiştirme idealiyle, toplumun ihtiyaç duyduğu konularda kalıcı çözümler üretmeyi amaçlayan Meridyen Derneği, düzenlediği bir dizi interaktif eğitim semineri ile  sağlıklı ve nitelikli nesillerin yetişmesine katkıda bulunmayı amaçlıyor.

Uzman konuklarımızın rehberliğinde, bilgi birikiminizi arttırmak ve yeni nesiller yetiştirirken attığınız adımları doğru bilgilerle sağlamlaştırmak için dernek merkezimizde, Uzm. Psk. Özge Özcan‘ın katılımıyla “Davranış Sorunları” konusu çerçevesinde gerçekleşecek Meridyen Nesilleri Kuşatıyor ikinci seminerinde sizlerle birlikte olmayı diliyoruz.

nk

Konu:    Davranış Sorunları