AK Parti Sivil Toplum ve Halkla İlişkiler Başkanlığınca düzenlenen “Yılın Sivil Toplum Farkındalık Ödülleri” 1 Şubat 2017 Çarşamba günü Ankara AK Parti merkezinde düzenenlenen törenle sahiplerini buldu. Törene Meridyen Derneği’ni temsilen Yönetim Kurulu Başkanı Saliha Büyükdeniz katıldı.
Meridyen Münazara Kulübü projesi, “Yılın Sivil Toplum Farkındalık Ödülleri” kapsamında “Eğitim Alanında En İyi Proje” ödülüne layık görüldü. Başbakan Binali Yıldırım’dan ödülü almak üzere sahneye çıkan Büyükdeniz’e, Meridyen Müzara Kulübü eğitmeni Yavuz Yiğit ve kulüp üyelerinden iki genç münazır Zeynep Nur Seyhan ve Muhammed Seyit Subaşı eşlik etti.
2011 yılından beri Meridyen Derneği çatısı altında faaliyet gösteren Meridyen Münazara Kulübü’nün çalışmalarını sosyal medya hesabımız @meridyengenc ‘ten takip edebilirsiniz.