Meridyen Derneği’nin düzenlemiş olduğu “Meridyen Geleneksel Boğaziçi İftarı”, Meridyen Genç ekibinin, üye ve gönüllülerin katılımıyla 11 Haziran 2016 Cumartesi günü gerçekleştirildi.

Hayır amaçlı olarak düzenlenen iftar davetine Meridyen Genç Ekibi ile Meridyen üye ve gönüllüleri aileleriyle iştirak etti.

2

İftar programı, Meridyen Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Saliha Büyükdeniz’ in selamlama konuşmasıyla başladı. Meridyen Genç Ekibi’nin Meridyen çatısı altında gençlere yönelik yapılan faaliyetlere dair sunumu ve Münazara Eğitmeni Yavuz Yiğit’in Meridyen Münazara Kulübü çalışmaları ve başarılarının paylaşımının da yer aldığı program, Kur’ân-ı Kerim kıraatiyle devam etti.

CkwqtFfUYAAyidl

İftar yemeğinin ardından teravih namazı için Dolmabahçe Bezmiâlem Valide Sultan Camii’ne geçildi.

CkwqtFbUYAA9gEB

Meridyen Boğaziçi iftarı, teravih namazının ardından gerçekleştirilen Boğaz turu ile son buldu.