Meridyen Derneği, görme engellilerin bilgi kaynaklarına erişimini sağlamak amacıyla Boğaziçi Üniversitesi Görme Engelliler Teknoloji Laboratuarı (GETEM) tarafından tasarlanan “İnternet Kütüphanesi Projesi”ne kurumsal düzeyde bir katkı sağlamaya hazırlanıyor.

meridyenden sesli kutuphaneye destekMeridyen olarak projeye vereceğimiz katkıyı büyütmek ve yaygınlaştırmak adına siz üye ve gönüllülerimizin desteğini bekliyoruz!

Gönüllü okuyucu olarak projeye destek vermek isteyen tüm gönüllülerimiz ücretsiz olarak gerçekleştireceğimiz Gönüllü Okuyucu Eğitim Semineri’mize davetlidir.

Tarih: 24 Eylül 2013 Salı, 14.00

Yer:    Meridyen Derneği

Meridyen Derneği adına Gönüllü Okuyucu olmak için [email protected] e-mail adresi aracılığıyla bizimle irtibata geçebilirsiniz.