Meridyen ailesi, 22 Haziran 2011 tarihinde ‘medyadaki kadınların düşünce sofası’ olarak nitelendirilen Medyasofa Girişim Grubu’na ev sahipliği yaptı.

Yazılı, görsel, sözlü medya, internet ve yayıncılık sektöründeki kadın çalışanların dayanışma, güç birliği ve yeni bir medya dili geliştirmek üzere kurduğu bir grup olan Medyasofa Meridyen Derneği’ni Üsküdar’daki merkezinde ziyaret etti.

Meridyen Derneği, 22 Haziran 2011

Medyasofa Girişim Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Saniye Öztürk ile birlikte yaklaşık 15 grup üyesinin katılımıyla gerçekleşen buluşmada, tanışmanın ardından Meridyen Derneği Yönetim Kurulu Başkanı H. Hümeyra Şahin Meridyen’in son dönemde hayata geçirdiği etkinlik ve projeler hakkında bilgi verdi.

Yapılan çalışmalarda benzer vizyonu paylaşan kurumların birbirlerine vereceği desteğin öneminin vurgulandığı toplantıda, ortaklaşa yapılabilecek projeler konusunda da fikir alışverişinde bulunuldu.

Buluşma, dernek bahçesinde yapılan ikramın ardından son buldu.