Meridyen Derneği’nin 20. yüzyıla damgasını vurmuş ilim insanları ve aydınlarının hayatlarına tanıklık etmek üzere başlattığı “Meridyen Biyografi Konuşmaları Dizisi”nin üçüncü toplantısı Demet Tezcan*’ın  Bir Çığır Öyküsü: Şule Yüksel Şenler başlıklı konuşmasıyla gerçekleştirilecektir.

meridyenkonusmalariIII

Tarih:      14 Kasım 2014 Cuma / 19.30 – 21.00

Yer:          Meridyen Derneği, Üsküdar

İrtibat:     0216 310 30 39

*Demet Tezcan Kimdir?

Yazar Demet Tezcan yazı hayatına Mektup dergisinde başladı. Uzun süre Akit, Vakit gazetelerinde ardından, Özgün Duruş ve Milat gazeteleri ile Nida ve Polen dergilerinde yazdı. Çeşitli dergilerde makaleleri yayımlandı. Zaman zaman Timeturk haber sitesinde yazı ve röportajlarını yayınlamaya devam ediyor. Mazlumder İstanbul Şubesi Yönetim Kurulu Üyeliği ve İstanbul Şubesi Genel Koordinatörlüğü görevlerinde bulundu. Beş yıl İHH İnsani Yardım Vakfı Kadın Kolları Başkanlığını yaptı. Hâlihazırda zamanının çoğunu konferanslara ayırıyor. Bağcılar Belediyesi’nde “Adanmış Ömürler” başlığı ile söyleşi programını gerçekleştiriyor. Kayseri doğumlu. Evli, üç çocuk annesi.