Meridyen Boğaziçi iftarı, Meridyen Derneği üyelerinin katılımıyla 6 Ağustos 2011 Cumartesi günü gerçekleştirildi.

Hayır amaçlı olarak düzenlenen iftar davetine Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu’nun eşi ve Meridyen Derneği Yönetim Kurulu üyesi Dr. Sare Davutoğlu ile AKP İstanbul 1. Bölge Milletvekili M. Belma Satır’ın yanı sıra Meridyen üyeleri ve aileleri iştirak etti.

Meridyen Boğaziçi İftarı, 6 Ağustos 2011

Kur’ân-ı Kerim kıraatiyle başlayan program, Meridyen Derneği Yönetim Kurulu Başkanı H. Hümeyra Şahin’in selamlama konuşmasıyla devam etti.

İftar yemeğinin ardından teravih namazı ve dua programı için Dolmabahçe Bezm-i Âlem Valide Sultan Camii’ne geçilerek Enderun Teravihi kılındı.

Meridyen Boğaziçi iftarı, İbrahim Helalşah’ın da katkılarıyla Dolmabahçe Camii imamı Halil Necipoğlu tarafından gerçekleştirilen dua programıyla son buldu.