Meridyen Geleneksel Boğaziçi iftarı, Meridyen Derneği üye ve gönüllülerinin katılımıyla 10 Haziran 2017 Cumartesi günü gerçekleştirildi.

Hayır amaçlı olarak düzenlenen iftar davetine Meridyen üye ve gönüllüleri aileleriyle iştirak etti.

Meridyen Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Melike Koç’un selamlama konuşmasıyla başlayan programda, Hadis ve Veri Tabanı Projesi kapsamındaki çalışmalar Meridyen Hadis ve Siyer Araştırmaları Merkezi İdari İşler Direktörü Esra Polat tarafından tanıtıldı.

Kur’ân-ı Kerim kıraatiyle devam eden programda, iftar yemeğinin ardından teravih namazı için Dolmabahçe Bezmiâlem Valide Sultan Camii’ne geçildi.

Meridyen Boğaziçi iftarı, teravih namazının ardından gerçekleştirilen Boğaz turu ile son buldu.