Meridyen, modern dünyanın bilgi kirliliği içinde kaybolma tehlikesiyle karşı karşıya kalan gençlere yol haritası sunmak ve akademisyenlerle gençler arasında bir köprü oluşturarak, eğitim alanındaki tercihleri ve akademik ve entelektüel alandaki gelişimleri konusunda yol gösterici olmak amacıyla Meridyen Danışmanlık Birimi’ni oluşturdu.

Meridyen’in geniş networku içinde tecrübe paylaşımı odaklı olan bu birim şu alanlarda danışmanlık verecektir:

• Lisans – Yüksek Lisans üniversite ve alan seçimi
  • Yurtdışı eğitimi için üniversite önerileri
  • Uzaktan Eğitim
  • Akademik ve entelektüel gelişime katkı

Nasıl başvurabilirim?

Başvurular aşağıda yer alan online başvuru formunun doldurmasıyla veya telefon yoluyla yapılacaktır. Başvurular dernekte ilgili birim tarafından değerlendirildikten sonra formu dolduran adayların talepleri doğrultusunda Meridyen danışmanları ile uygun bir eşleştirme yapılacak ve taraflarla iletişime geçilecektir.

İki tarafla da görüşülerek randevu ayarlanacak ve tarafların dernek merkezinde görüşmesi ya da e-mail yoluyla irtibat kurması sağlanacaktır.

Aşağıdaki formu doldurarak danışma için online başvuruda bulunabilirsiniz.

Ad - soyad: (gerekli)

Doğum yeri ve tarihi:

Kısa özgeçmiş:

Telefon:

E-posta: (gerekli)

Adres:

Danışmanlık almak istediğiniz alan:
Lisans – üniversite, alan seçimiYüksek lisans – üniversite, alan seçimiYurtdışı eğitimiUzaktan EğitimAkademik ve entelektüel gelişime katkı

Danışmanlığa ihtiyaç duyduğunuz alanla ilgili kısaca bilgi veriniz.

Meridyen bu hizmeti ile yalnızca ‘tarafları bir araya getirme; eşleştirme hizmetini vermiş olup iki tarafın da birbirleri ile paylaştığı hiç bir tavsiye, içerik, yönlendirme, karar verme vb. tutum ve davranışlarından sorumlu değildir. Taraflar Meridyen’in hiç bir şekilde hiç bir sorumluluğunun olmadığını bildiklerini ve bu şartla Meridyen’e başvuruda bulunduklarını şimdiden kabul ederler.