Meridyen Derneği, Üsküdar’ın tarihi mekanında 7 Haziran 2012 tarihinde gönüllüleriyle buluştu.

‘’Geleneksel Gönüllü Buluşması’’, Meridyen Derneği’nin tanıtım sunumuyla başladı. Yönetim Kurulu üyelerimizden Dr. Sare Davutoğlu’nun katılımıyla gerçekleşen buluşma, Meridyen Derneği Başkanı Saliha Büyükdeniz’in hoş geldiniz konuşmasıyla devam etti.

Meridyen Derneği Projeleri hakkında ve amaçları hakkında bilgi veren Saliha Büyükdeniz son olarak 5 Ağustos 2012 tarihinde gerçekleşecek Meridyen İftarı hakkında bilgi verdikten sonra sözü Dr. Sare Davutoğlu’na bıraktı. Dr. Sare Davutoğlu Meridyen Derneği’nin iki önemli alanı olan Sosyal Bilimcilerin desteklenmesi ve Peygamber efendimiz (s.a.v)’in tanınmasını ve tanıtılması hakkında görüşlerini dile getirdi.

Buluşma, dernek bahçesinde yapılan ikramın ardından son buldu.