Meridyen 5 Ağustos 2014 Salı günü Belarus’tan Türkiye’yi ziyarete gelen bir grup misafire ev sahipliği yaptı.

belarus

Meridyen Derneği’nin web portal projesi Sonpeygamber.info ve derneğin diğer faaliyet alanları hakkında bilgi almak isteyen misafirlerle gerçekleşen tanışmanın ardından, Sonpeygamber.info Rusça sayfa editörü Ayna Askeroğlu, web portal projesinin son dönemde hayata geçirdiği etkinliklerinden bahsederek Rusça sayfa Posledniyprorok.info hakkında detaylı bilgi verdi.

bziyaret

İslam’da kadının yeri, İslam’ın aile hayatına yansımaları ve İslamî eğitim” konuları çerçevesinde de görüşlerin paylaşıldığı ziyaret, Meridyen Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Saliha Büyükdeniz’in Meridyen’in faaliyetleri hakkında bilgi vermesinin ardından misafirlerin sorularıyla son buldu.