Meridyen 24 Temmuz 2012 Salı günü çok değerli isimlere ev sahipliği yaptı.

Bosna’dan Türkiye’ye ziyarete gelen Kevser Derneği ve Kevser İlahı Grubu üyeleri, gönüllülerimizden Amina Yarar eşliğinde Meridyen Derneği’ni ziyaret ettiler.

Meridyen’in faaliyet alanları hakkında bilgi almak isteyen Kevser Derneği ve Kevser İlahı Grubu ile gerçekleşen tanışmanın ardından Bosna’da 1994 yılında kadınlara yönelik eğitim amaçlı kurulan Kevser Derneği’nin Başkan Yardımcısı, dernek faaliyetleri, dernek bünyesinde çıkarılan Zehra Dergisi ve 2004 yılında oluşturulan Kevser İlahi Grubu hakkında bilgi verdi ve sözü Meridyen Derneği’ne bıraktı.

Meridyen Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Saliha Büyükdeniz, ziyaretçilere Meridyen’in faaliyet alanları ve etkinliklerinin yanı sıra Sonpeygamber.info Web Portalı’nın son dönemde hayata geçirdiği projeler hakkında da bilgi verdi.

Ziyaret, Kevser İlahı Grubu üyelerinin seslendirdiği bir ilahi ile son buldu.