Meridyen, 13 Mart 2013 Çarşamba günü Derya Öncü Eğitim Kurumları öğrencilerine ev sahipliği yaptı.

Derya Öncü Eğitim Kurumları’ndan yaklaşık 20 öğrenci, rehber öğretmen ve kütüphane öğretmenleri eşliğinde Meridyen Derneği ve Sonpygamber.info web portal projesi hakkında bilgi almak için Meridyen Derneği’ni ziyaret ettiler.

Derya Öncü Eğitim Kurumları ve ‘gönüllülük’ başlığı altında gerçekleştirmiş oldukları faaliyetleri hakkında bilgi veren öğrenciler, kendilerinin birer aktif gönüllü ve aktif genç olduklarını dile getirdiler.

Derya-oncu

Meridyen’in faaliyet alanları hakkında bilgi veren Meridyen Derneği Yönetim Kurulu üyesi Emine Doğan,  Üsküdar’ın manevi ve kültürel atmosferinde yer edinmiş tarihi mekandan bahsettikten sonra sözü Sonpeygamber.info Yayın Koordinatörü Yunus Emre Kaya’ya bıraktı.

Sonpeygamber.info çalışmalarından ve Sonpeygamber.info Web Portal Projesi’nin Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi’ (DKAB) ve ‘Hz. Muhammed (sav)’in Hayatı’ dersleri için hazırladığı online eğitim materyaliyle Eğitim Bilişim Ağı (EBA)’ndaki yerine değinen Kaya, sitenin görsel tasarımı hakkında bilgi verdi.

Ziyaret, Meridyen Derneği Yönetim Kurulu üyesi Emine Doğan’ın öğrencilerin sorunlarını cevaplamasının ardından son buldu.

13.03.2013 Çarşamba